Heerlijk overnachten kun je op veel mooie plekken over de hele wereld, zo ook in hippe appartementen. In een appartement kun je je heerlijk terugtrekken en je eigen ding doen, het is echt jouw eigen huisje voor een tijdje. Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht besteed aan een gaaf interieur. Gave meubels en leuke details zorgen er natuurlijk voor dat jouw tijdelijke huisje veel sfeervoller wordt. Hier vind je onze mooiste en meest sfeervolle appartementen in Europa!

Amsterdam – Leidsesquare Luxury Apartment Suite

Prijs: vanaf € 1963,05 voor 1 week voor 6 personen
Bijzonder: hartje Amsterdam

Op een toplocatie, Amsterdam centrum, vind je dit mooie appartement. Hippe meubels, een vide, 800 meter van het museumplein, 1 km van de Dam. Maar zeker niet te vergeten, de heerlijke jacuzzi op het gigantische terras. De suite is meer dan 90 m2 groot en is zeer sfeervol doordat er veel gebruik is gemaakt van hout. Met Amsterdam als bruisende stad waar je kan varen over de grachten, geweldig kunt winkelen maar ook veel musea kunt bezoeken (Amsterdam is namelijk de stad met de meeste musea per vierkante meter van onze wereld) is dit een heerlijke plek om volop te genieten.

AmsterdamApp

Rome – RSH Spanish Steps Apartment

Prijs : vanaf €181,- per nacht vanaf 4 personen
Bijzonder: Om de hoek van de Trevi-fontein

In het hart van Rome, in een erg geliefde wijk, ligt dit prachtige appartement, vlakbij de Trevi-fontein. Dichtbij de spectaculaire tuinen van Villa Borghese. Ook beroemde designer boetiekjes vind je om de hoek. Een heerlijk appartement met ontzettend grote kamers met ruime bedden, sfeervolle meubels en een gezellige inrichting door leuke details. Je kunt genieten op een heerlijk dakterras waar je de Italiaanse sferen op en top ervaart. Genoeg te beleven in deze 3000 jaar oude stad die bekend staat als de ‘eeuwige stad’.

RomeApp


St. Petersburg – Apartment Mont Blanc

Prijs: vanaf € 330 per nacht voor 4 personen
Bijzonder: Koninklijke inrichting

Dit waanzinnige appartement bevindt zich in het prachtige St. Petersburg. Het appartement heeft een zeer fancy inrichting met Russische gouden en zilveren details waardoor je, je echt een koning(in) voelt. Gigantische loungebanken staan perfect gesitueerd voor grote ramen wat je een uitzicht biedt over de Neva, de rivier die langs deze Russische metropool loopt. Na een lange dag in deze indrukwekkende stad kun je heerlijk overnachten in het enorme bed.

RuslandApp

Santos Ibiza Coast Suites – Ibiza

Prijs: vanaf €251,- per nacht voor 2 personen
Bijzonder: Gave evenementen bij het appartementencomplex

Ibiza, een paradijsje. Dit eiland laat veel hartjes sneller kloppen. Een prachtig appartementencomplex bevindt zich in Playa d’en Bossa, waar vanuit je zo in de helderblauwe zee kunt duiken en heerlijk kunt slapen in grote bedden. Het prachtige uitzicht betovert je! De inrichting is erg hip; je vindt details van populaire rocksterren en een coole vintage inrichting. Ook worden door het appartementencomplex regelmatig party’s georganiseerd. Je kunt genieten van live optredens van artiesten en gave dj’s. Maar ook kun je heerlijk eten bij het complex. Het complex is alleen voor volwassenen toegankelijk.

IbizaApp

Parijs – La Clef Louvre

Prijs: Vanaf € 320 per nacht voor 2 personen
Bijzonder: Heerlijke regendouche

Dit Koninklijke en chique appartement vind je in het prachtige centrum van Parijs, slechts 500 meter verwijderd van het Louvre (wat vroeger een woonpaleis was van de Franse koning) en de Jardin des Tuileries. Met zeer fraaie meubels, een prachtige badkamer met een fijne regendouche en een gigantisch bad kun je hier ultiem ontspannen. Daarna zul je slapen als een roosje in het grote bed. Deze optimale luxe zorgt voor een fantastisch verblijf in het romantische Parijs.

ParijsApp