Na het Chinees is Spaans de meest gesproken taal over de hele wereld. Naar schatting spreken namelijk zo’n 559 miljoen mensen de Spaanse taal! De Spaanse taal komt oorspronkelijk uit, hoe verrassend, Spanje, maar op dit moment zijn de meeste spaanssprekende personen te vinden in Latijns Amerika. Wil jij ook graag Spaans leren?! Misschien voor je vakantie of voor je werk? Of gewoon omdat je het een hele mooie taal vindt? Wij hebben de gaafste taalreizen voor je op een rijtje gezet!

Linguastage – Latijns Amerika

* Inclusief verblijf in een gastgezin of studentenhuis
* Een combinatie van studeren en werken!

Wil jij je nieuw geleerde taal het liefst zo snel mogelijk in de praktijk brengen? Dan is Linguastage een perfecte manier om Spaans te leren. Via deze organisatie loop jij stage of doe je vrijwilligerswerk in Argentinië, Chili, Peru, Guatemala of Costa Rica. Omdat er in vrijwel alle bedrijven Spaans gesproken wordt, krijg jij eerst een uitgebreide taalcursus voor je aan de slag gaat. Zo kun jij de opgedane kennis gelijk toepassen in de praktijk. De perfecte manier om een taal snel te leren spreken!

Costa-Rica

Studytravel – Valencia

* Accommodatie wordt geregeld
* Kleinschalig onderwijs

Waar kun je Spaans beter leren dan in Spanje? Valencia is een prachtige stad om je Spaanse taalcursus te volgen. Het staat bekend om de sinaasappelen en paella en met maar liefst 300 zonuren per jaar en tal van onontdekte plekjes weet je zeker dat je hier goed zit! Bij de partnerschool van Studytravel, Españolé, volg je een bepaald aantal uur per week les en worden meerdere activiteiten en excusies georganiseerd om zo de mooiste plekjes van de stad te ontdekken. Zo ga je je zeker thuis voelen in deze verrassende stad!

Apple Languages – Cuba

* Slaap bij een gastgezin en maak het dagelijks leven van de Cubanen mee!
* Middenin het bruisende leven van Cuba

Je taalreis combineren met een bezoekje aan een prachtig, tropisch oord? Met Apple Languages kun je terecht bij maar liefst 3 talenscholen in Cuba! Cuba staat bekend om haar vriendelijke inwoners die je graag helpen bij het spreken van Spaans. De Latijns-Amerikaanse cultuur en het Caribische klimaat zorgen ervoor dat Cuba de perfecte locatie is om Spaans te leren. Er worden meerdere culturele activiteiten georganiseerd om je zo goed mogelijk kennis te laten maken met de omgeving en je slaapt bij een gastgezin zodat je het Spaans extra goed leert! Liever naar een andere bestemming? Apple Languages biedt taalcursussen aan door heel Latijns Amerika. Kijk op de site voor meer info!

Cuba

Giralda Center – Sevilla

* Gevestigd in het historisch centrum van Sevilla
* Met accomodaties op maximaal 20 minuten loopafstand

Sevilla! Een prachtige stad waar je kunt genieten van de echte Spaanse cultuur. Wil je niet te ver van huis zijn, maar toch flink wat zonnestraaltjes meepikken én veel leren over Spanje? Dan ben je bij Giralda Center aan het juiste adres! De talenschool ligt in het hart van het historisch centrum van Sevilla en biedt aangepaste cursussen aan. Zo weet je zeker dat de cursus helemaal bij jou past! Er worden diverse (culturele) activiteiten georganiseerd, zodat je de stad op en top leert kennen en je je zo thuis voelt.

Expanish – Buenos Aires, Argentinië

*Keuze uit accomodatie bij een gastgezin of in een gedeeld appartement
*Leer veel verschillende nationaliteiten kennen!

Bij Expanish heb je de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen terwijl je ook Spaanse lessen neemt. Deze combinatie zorgt ervoor dat je de taal extra snel leert! Liever geen vrijwilligerswerk? Je kunt ook intensieve cursussen, privelessen of een spoedcursus nemen, waarbij je alleen de taal leert. In Buenos Aires kun je van de combinatie van Latijns-Amerikaanse en Europese cultuur proeven. Er is een bruisende cultuur en je kunt in je vrije tijd genieten van de vele restaurants en het spectaculaire nachtleven!

Argentina